opinie - Wideo filmowanie wesel foto ślubne kopiowanie przegrywanie kaset filmowanie konferencji

"Film to życie, z którego wymazano ślady nudy" -  Alfred Hitchcock
Przejdź do treści

Menu główne:

opinie

2 komentarze
Średnia ocena: 125.0/5

Angelika i Paweł
2017-11-05 11:03:22
Dziękujemy Ci bardzo za uwiecznienie tego wyjątkowego dnia. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy w 100%. Kawał dobrej roboty. Buziaki 😘😘😘 A i P
Zyta
2017-11-02 12:52:45
Świetny kamerzysta! Film z wesela ogląda się z przyjemnością, nie ma nudnych momentów, super jakość. Gorąco polecam i dziękuję :)
Opinie przeniesione z poprzedniej wersji strony:

Ada
IP: 31.11.131.105
piątek 26 maj 2017 14:59:14 CEST
Profesjonalista jakich mało! Podjął się realizacji mojego pomysłu, a  mianowicie filmiku z okazji 25-tej rocznicy ślubu moich Rodziców. Czas  realizacji ekspresowy. Byliśmy w stałym kontakcie mailowym i  telefonicznym. Pan Jacek wykazał się ogromną pomysłowością, gdyż  proponował mi wiele elementów, które można dodać do filmiku i okazały  się strzałem w dziesiątkę. Bardzo serdecznie polecam!

Katarzyna
IP: 37.47.165.245
czwartek 23 cze 2016 12:05:04 CEST
Profesjonalizm to rzecz oczywista w tym przypadku. Wielokrotnie obserwowałam pracę kamerzystów podczas wesel. To, co robi JAcek jest niespotykane. Pełen energii podczas całej uroczystości, praca dużo ponad normę prezentowaną przez innych kamerzystów. Zapewne dlatego efekty są takie fantastyczne.Polecam!!!
***

Tomek i Paweł
IP: 78.88.136.202
piątek 29 maj 2015 18:40:45 CEST
Dzięki Jackowi mamy prześliczną pamiątkę z najcudowniejszego dnia w naszym życiu. Bardzo dziękujemy za wzruszający film. Cudownie dobrana muzyka, śliczne ujęcia. Serdecznie dziękujemy :) 6(^)6 6(^)6 6(^)6 :-D :-D :-D Tomek i Paweł
***

Dziękuję:)
IP: 178.182.88.130
czwartek 30 kwi 2015 13:54:35 CEST
Panie Jacku.dziękuję za wspaniały montaż filmu z przed lat,wiedziałam że jest Pan wspaniałym człowiekiem i artystą,stworzyć piękny film z marnego materiału,po prostu mistrzostwo świata,jest Pan najlepszy....Dziękuję za wszystkie piękne słowa,za uśmiech i życzliwość.Wszystkiego najpiękniejszego,Pozdrawiam...Marzena z Lubina
***

Beata i Marcin
IP: 213.5.45.203
poniedziałek 1 wrz 2014 22:22:38 CEST
Powierzyliśmy Jackowi stworzenie filmu z naszego ślubu i wesela. Teraz serdecznie dziękujemy za kawał dobrej roboty. Jacek to profesjonalista. Zadbał o to żeby każde z naszych życzeń dotyczących filmu i klipów zostało spełnione, a przy tym dodał od siebie wiele świetnych pomysłów. Efekt: piorunujący. Pasjonat którego możemy szczerze polecić. Ma najwyższej klasy sprzęt który potrafi w pełni wykorzystać. Jest kreatywny i nieszablonowy. Ma bardzo dobre podejście do klienta. Nic nie jest niemożliwe, wszystko da się załatwić.
Serdecznie pozdrawiamy i życzymy wielu dalszych sukcesów.
6(^)6
Beata i Marcin
***

Ewa i Łukasz 3 maja 2014
IP: 83.10.140.234
niedziela 6 lip 2014 21:33:55 CEST
Gorąco dziękujemy za wspaniały film i zdjęcia. Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić każdemu takich fachowców! Dzięki Jackowi mamy wspaniały film, który będzie przepiękną pamiątką naszego ślubu. Zdjęcia też są robione z klasą i z pomysłem. Ci, którzy jeszcze nie wybrali swojego kamerzysty i fotografa na wesele - nie zastanawiajcie się, FotonART to najlepszy wybór! Jacku i Rafale, bardzo miło się z Wami współpracowało, na pewno będziemy długo o Was pamiętać i mamy nadzieję, że jeszcze nie raz się zobaczymy.
***

A.A Kuzminscy
IP: 37.30.85.174
sobota 3 maj 2014 08:45:26 CEST
Bardzo dziękujemy Jackowi za uwiecznienie naszych najpiękniejszych chwil kiedy składaliśmy sobie przysięgę małżeńską. Mamy piękną pamiątkę do której w każdą rocznicę będziemy wracać. 6(^)6 Cłość filmu jest profesjonalnie zrobiona co godne uwagi Jacek jest bardzo kreatywny i można powiedzieć że poświęca całego siebie żeby wszystko wyszło jak najlepiej. Warto z nim współpracować i w 100% korzystać z jego doświadczenia co potem będzie widoczne w skończonym filmie. Stara się jak może żeby zadowolić klienta bez wahania polecamy Go innym.
Dziękujemy Adriana i Aleksander Kuźmińscy.
***

Irmina+Ian
IP: 2.124.157.198
niedziela 30 mar 2014 21:34:27 CEST
Witam Jacku,
Na poczatku chcielibysmy wam jeszcze raz podziekowac za wspaniala prace!
A teraz ... Chcialabym zachecic przyszle pary mlode do wspolpracy z Jackiem i Rafalem.Musze sie sama przyznac ,ze jestem osoba wymagajaca i ciezko bylo mi podjac decyzje,ktorego kamerzyste mam wybrac na wesele.Czytalam duzo komentarzy,przegladalam opinie innych,szukalam potwierdzenia na forach...i czesto wystepowala firma Fotonart.I teraz wiem dlaczego...profecjonalizm,humorystyczne podejscie do sprawy,wiedza,praca w niesamowicie przyjaznej atmosferze itd,to wszystko czego mozecie bez stresu i strachu sie spodziewac od Jacka i Rafala. Dodam jeszcze jedna wazna rzecz...jest wiele firm,ktore oferuja na swoich stronach internetowych profesjonalna prace i zawodowo nakrecony film...niestety co czesto w zamian sie otrzymuje to...nagranie jak ciocia Jadzia zjada piatego kotleta,a wujek Wladek spi na krzeselku :'] Fotonart jest inny...lepszy...warty 100% zaufania,ktory uwierzcie mi przekroczy wasze oczekiwania 6(^)6
Ps: 75% gosci weselnych bylo z Angli,a tylko gromadka polakow.Film nakrecony przez Jacka i przepiekne HD zdjecia zrobione przez Rafala zrobily furrore nie tylko w Polsce :-D
Goraco pozdrawiamy was chlopaki,wspaniala robota,tak trzymac :-D
Irmina + Ian
***

Anetta
IP: 5.173.53.150
sobota 18 sty 2014 23:20:20 CET
Witam Panie Jacku:) Jestem pod wrażeniem poniższych opinii i coraz to szerszym obszarem filmowania. Rozważam sesję zimową i liczę na kontakt.
Pozdrawiam Anetta ;-)
***

Asia i Darek
IP: 31.61.138.73
poniedziałek 7 paź 2013 15:22:19 CEST
Jacku i Rafale!
Dziękujemy za wspaniałe pamiątki od Was, dzięki Wam będziemy mile wspominać nasz najważniejszy dzień! Wykazaliście się wysokim profesjonalizmem. Humorystyczne podejście. Filmy super, fotki prześliczne! Super atmosfera!
Jeszcze raz wielkie dzięki!
P.S dla potencjalnych klientów: Szczerze polecamy!
***

Ola i Martin
IP: 83.10.85.192
wtorek 3 wrz 2013 15:17:56 CEST
Panie Jacku,
napiszemy krótko - jest Pan wspaniały. Dostarczył nam Pan niezapomnianych przeżyć, które na zawsze pozostaną w naszej pamięci. Dzięki Pańskiej pracy, będziemy mogli do nich wracać przez długie lata.Uważamy, że powinien Pan kręcić filmy pełnometrażowe - sukces gwarantowany. Proszę przyjąć także pozdrowienia od naszych gości weselnych - myśliwych z koła Darz Bór.
Jeszcze raz pozdrawiamy i polecamy Pana wszystkim chętnym,
Ola i Martin.
***

Żaneta i Łukasz
IP: 83.10.173.118
czwartek 29 lis 2012 13:05:38 CET
Jacku i Rafale dziękujemy bardzo za przepiękne wspomnienia, które zostawiliście nam na całe życie w wersji filmowej jak i fotograficznej. Jesteście profesjonalistami w pełnym tego słowa znaczeniu. Uważamy, że zasługujecie na miano NAJLEPSZYCH na rynku. Życzymy wielu par małżeńskich zainteresowanych Waszą ofertą filmową i fotograficzną. Dziękujemy
8-| Żaneta i Łukasz!!!!
***

Roksana i Grzegorz
IP: 89.70.164.75
wtorek 16 paź 2012 18:28:00 CEST
Serdecznie DZIĘKUJEMY za PROFESJONALNĄ obsługę.
Gdybyśmy mieli teraz wybrać obsługę foto-wideo naszego wyjątkowego dnia to bez wahania wybralibyśmy ponownie FOTONART. Film i zdjęcia przeszły całkowicie nasze oczekiwania!!! Jedyne co nam pozostaje to jeszcze raz BARDZO, BARDZO, BARDZO podziękować życząc dalszej tak owocnej pracy, a wszystkim niezdecydowanym parą pragniemy w pełni polecić tą firmę - naprawdę warto!!!
***

Magda i Alfred
IP: 88.178.116.215
poniedziałek 8 paź 2012 23:10:58 CEST
Teraz możemy na spokojnie podziękować za wszystko...a wiec pełen profesjonalizm, kreatywność i przyjacielskie podejście do klienta. Jeśli tylko nadarzy się okazja skorzystamy z usług FOTONART. Jesteśmy pod wrażeniem otrzymanego arcydzieła. Gorąco polecamy jacka Wiśniewskiego. A jeśli szukacie super jakości w dobrej cenie to trafiliście pod właściwy adres.
Jacku DZIĘKUJEMY!!!
***

Sylwia i Jacek 14.04.2012
IP: 109.199.22.164
poniedziałek 21 maj 2012 12:01:06 CEST
DZIĘKUJEMY!!!
najpierw za świetną zabawę podczas kręcenia filmu, a teraz za niesamowite video przy którym pękamy ze śmiechu, za chwilę się wzruszamy i znowu wesoło - niesamowicie pięknie uchwycone wszystkie emocje! Wszystko profesjonalnie dopracowane, ogląda się jednym tchem ;) Ten zabawny film Pana Jacka i cudowne zdjęcia Pana Rafała są dla nas najwspanialszą pamiątką z najważniejszego dla nas dnia!
Dziękujemy !!!
***

Sylwia i Jacek 14.04.2012
IP: 109.199.22.164
czwartek 19 kwi 2012 10:03:30 CEST
Co prawda jeszcze za wcześnie, by oceniać efekty Państwa pracy zaledwie kilka dni po weselu, jednak chcielibyśmy podziękować Panom Jackowi i Rafałowi za świetną zabawę podczas wesela i sesji plenerowej ;) niezapomniane wrażenia gwarantowane 6(^)6
GORĄCO DZIĘKUJEMY I DO ZOBACZENIA!!!
***

Ola & Grzesiek
IP: 203.167.31.190
niedziela 4 mar 2012 03:23:50 CET
Profesjonalizm w każdym calu!!! Dziękujemy za wspaniałe uwiecznienie tego najważniejszego dnia w naszym życiu. Ogląda się jednym tchem, sceny idealnie wyważone a muzyka dopasowana. Wprawne oko i dobre wyczucie sytuacji - z tym się trzeba urodzić!!!! Dziękujemy Ci Jacku za kawał dobrej roboty a wszystkim wahającym się serdecznie polecamy FOTONART.
***

Małgosia i Rafał
IP: 84.38.223.36
czwartek 29 gru 2011 21:26:36 CET
hmmm...działo się i co najważniejsze wszytko ujęte. Oprawa graficzna i muzyczna na bardzo wysokim poziomie. Podkład muzyczny idealny z oczekiwaniami Pary Młodej:) POLECAMY I DO ZOBACZENIA NA KOLEJNYCH UROCZYSTOŚCIACH!!!
***

Manuela i Tomasz
IP: 31.174.37.2
poniedziałek 31 paź 2011 15:23:06 CET
Tak to było można by powiedzieć...ale dzięki wspaniałej pracy pana kamerzysty,który wykonał wspaniały film tego wszystkiego co było na ślubie tak piękne,wesołe i co zostanie na całe zycie.Jestesmy bardzo zadowoleni z pana pracy,pełen profesjonalizm.Zyczymy dalszych sukcesow i tak zadowolonych klientów jak my.Pozdrawiamy seredecznie
***

Iwonka i Adrian
IP: 90.224.242.123
niedziela 9 paź 2011 12:13:33 CEST
Pragniemy jeszcze raz bardzo, bardzo, bardzo podziękować za wspaniałą pamiątkę z Naszej jakże ważnej uroczystości. Film sporządzony profesjonalnie. Świetne wstawki, niezwykłe ujęcia powodują, że płytę ogląda się z niesamowitym zainteresowaniem. Z całego serca polecamy p. Jacka
***

Agnieszka i Darek
IP: 83.21.254.118
wtorek 23 sie 2011 20:58:00 CEST
Pragniemy jeszcze raz tutaj podziękować za wspaniałą pamiątkę z naszego ważnego wydarzania. Film zmontowany profesjonalnie z nutą uśmiechu. Super wstawki, podkład dźwiękowy bardzo fajny, jakość pierwsza klasa. Zdecydowanie polecamy Wszystkim. Jacek jest bardzo wesołą i skorą do współpracy osobą. Jest otwarty na propozycje klientów jak i sam potrafi profesjonalnie doradzić.
Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy!!!!
Do zobaczenia:)
***

Jarek i Ania
IP: 188.146.28.115
wtorek 19 lip 2011 20:40:57 CEST
Długo szukaliśmy dobrego filmowca i niedrogiego,w dzisiejszych czasach jest to dość trudne,na szczęście weszliśmy na tą strone i zainteresowaliśmy sie ofertą powiem krótko -fachowa robota za rozsądną cene,gorąco polecamy.
***

K E E
IP: 83.5.186.196
niedziela 3 lip 2011 13:19:42 CEST
Panie Jacku, pragniemy jeszcze raz podziękować za wspaniałą pamiątkę ze ślubu i chrztu. Film ogląda się niezwylke przyjemnie. Były łzy i dużo śmiechu,a zabawa nie zwalniała nawet na chwilę. Ogladając płytę pragnie przeżyć się to wszystko jeszcze raz. Dziękujemy za ujęcie w filmie sytuacji, których nie sposób było dostrzec bawiąc się na sali weselnej. Goście byli zachwyceni pana osobą.
Nasz film różni się od tradycyjnych filmów ślubnych, które mieliśmy okazję oglądać. Jest niebanalny:)
Wszystkim gorąco polecamy firmę FOTONart. Szybka realizacja zamówienia, z ogromną dbałością o szczegóły i konsultacje z "młodymi" to tylko niektóre z zalet tej firmy.
Pozdrawiamy i życzymy owocnej pracy
Kornelia Emil i Emilka.
***

Dominika&Wojtek
IP: 79.190.178.144
piątek 18 lut 2011 14:51:43 CET
Witamy Jacku;
Długo zbieraliśmy się do napisania komentarza. Minęło trochę czasu, film widzieliśmy niezliczoną ilość razy i jesteśmy po prostu zachwyceni. Podoba nam się, że nie jest zrobiony jak każde inne dvd ślubne lecz, że ma swój własny styl (jest jedyny w swoim rodzaju) - wszystko ze sobą współgra. Pan Jacek wykazał się dużą kreatywnością przy montażu filmu, które daje nam dużo niezapomnianych wrażeń. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że tak właśnie wygląda uwiecznienie tego ważnego dla nas wydarzenia. Wszystkim niezdecydowanym polecam gorąco firmę www.fotonart.pl, która uwieczniła naszą uroczystość zaślubin. Jestem pewna, że będziecie zadowoleni.
Dzięki serdeczne i pozdrawiamy!!
Dominika & Wojtek
***

Ania i Paweł
IP: 78.88.138.64
środa 2 lut 2011 10:06:24 CET
Gorąco polecamy wszystkim Fotonart!!! Bardzo dziękujemy panu Jackowi za profesjonalne sfilmowanie naszego ślubu i wesela. Zmontował pan świetny,przezabawny film,pododawał pan super komiczne wstawki,które jeszcze bardziej ubarwiły całość. Wraz z całą rodzinką uśmialiśmy się "po pachy". Film został zrobiony w sposób przemyślany i ciekawy, na pewno nie raz powrócimy do jego oglądania!!!!! Pozdrawiamy gorąco. Nowożeńcy:-)
***

Basia&Mariusz
IP: 83.4.115.254
wtorek 1 lut 2011 16:32:26 CET
Bardzo dziękujemy za przemiłą obsługę, za uśmiech i za indywidualne podejście, za każdą godzinę spędzoną na omawianiu szczegółów, za bezcenne rady i optymizm. Dziękujemy za piękną pamiątkę z naszego ślubu, za to, że dziś możemy sobie przypomnieć każdy jego szczegół. Dziękujemy za film, który jest wykonany tak, jak tylko można sobie wymarzyć, a nawet lepiej. Oglądaliśmy go już wiele razy, ale za każdym razem odkrywamy w nim coś nowego. Dziękujemy raz jeszcze i życzymy więcej tak zadowolonych klientów jak my :)
***

Ala i Piotr
IP: 195.47.201.30
wtorek 1 lut 2011 09:12:43 CET
Bardzo dziękujemy za profesjonalną obsługę. Film nie jest ani troche nudny. Pomimo tego, że jest znacznie dłuższy niż w początkowych zamierzeniach ogląda się go jednym tchem i ciągle odkrywamy w nim coś nowego :-). Pozdrawiamy i życzymy sukcesów!!!

FotonART 2010-2017          Wszelie prawa zastrzeżone!
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego